Energirenovering af lejeboliger

Energirenovering af lejeboliger - www.bo-energi.net

AlmenNet, Bygherreforeningen og Ejendomsforeningen ønsker med dette initiativ at gøre beslutningstagere og andre interesserede opmærksomme på de muligheder, der er for at gennemføre mere energirigtige renoveringer af lejeboliger. Der er udarbejdet en hjemmeside: www.bo-energi.net , der skal skabe opmærksomhed om emnet gennem formidling af resultaterne af initiativerne samt nyheder, cases, pilotprojekter, interviews mm.

Hjemmesiden skal også bidrage til etableringen af et blivende netværk af aktive bygherrer fra både den almene og private sektor, der bidrager til at drive innovation og udvikling i byggeriet på området. Du kan blive del af netværket ved at tilmelde dig, som bruger af hjemmesiden.